Cum arata diminetile la noi

901F4AE7-2160-4825-9F0F-2D24CC6BB8B4Disclaimer – Putine sunt exceptiile si, desi ne fac fericiti si odihniti, sunt prea putine si nu merita mentionate in extenso.

3am – toata galaxia doarme, fii-miu ma trezeste cu foielile lui. Sper doar ca vrea mancare dar putin probabil. Eu sunt zombie de somn, el e cu ochii cat cepele si un zambet cat Milky Way. E semn de joaca. Acum uitati-va iar la ora 🤪 Il iau in brate ca altfel incepe scartaiala si mergem sa il schimb. Zornaie un caine atarnat de masa de infasat si il loveste, cat poate de tare, un lung sir de cateva minute de zici ca a intrat un sat de colindatori in casa. Il mai plimb putin in brate apoi vazandu-l ca se freaca la ochi, il pun iar la san. Laptele matern contine colecistochinină, un hormon gastrointestinal, care odata ingerat, transmite senzatia de somn si mamei dar si copilului. Al meu pare sa contina si taurină. Mai e o explicatie, multe achizitii schimba somnul copiilor. Ieri a fost bunicul pe aici si i-a testat mersul sustinut 🤬 finally adoarme.

5am – iar cu ochii cat cepele, iar chef de joaca dar incepe si marea chițăială. Taica-su, care tine la somnul lui si nici nu a trecut printr-un program de armata: ‘Fa-i ceva!’ :)) refuz sa redau raspunsul meu la aceste 3 cuvinte, taica-su merge sa-si continue somnul de frumusete in camera alaturata iar eu il iau pe copil cu acelasi tipar. In final, dupa masa, il pun in patut si scartaie continuu dar e pe drumul cel bun ca i se inchid pleoapele. Taica-su, o persoana prin excelenta auditiva, deci dezavantajata in acest caz, nu mai suporta (eufemism la ce mi-au auzit urechile) si vine sa il legene in brate sa adoarma repede. Merge intotdeauna! Nu si data asta 😂 cum il vede pe taica-su, devine mega entuziasmat si incepe sa discute cu el. Taica-su il leagana, fiul ii povesteste si gangureste, tipa, chitaie, flexeaza corzile de parca i s-a declansat alarma.

Pufnim amandoi in ras si ne dam seama ca e imposibil sa te superi pe asa un bebelus scump. Adoarme dupa 5 minute tot cu gangureală, din ce in ce mai domoală. E 6 dimineata si merg sa pregatesc cafeaua.

8am – toti 3 stam linistiti la micul dejun – ii dau credit prinÈ›ului ca ne lasa sa ne bucuram de omleta cu bacon calda si de cafea – si am asa un suflet plin de fericire cat de frumoase sunt diminetile de la 8 incolo 😂

#amunbarbatfotomodel

#fiulsauvafilafel

#mamăpetocuri

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: