Vrei sa tii bebelusul in brate? Read this

854CBB51-25C8-43EC-A8CE-6310FDDC3AD3Va marturisesc sincer ca toti cei care-l tin in brate pe bebelusul meu, si nu se indentifica drept tatal lui, arata in ochii mei ca in imagine. Si sunt sigura ca sunt multe mame care gandesc ca mine.
Hint: pana nu va cere copilul sa stea in alte brate decat ale mamei va invit sa gestionati situatia cu blandete daca veniti in contact cu o mama si copilul ei si simtit o nevoie de necontrolat sa tineti bebelusul. Deasemenea, daca mama vi-l da in brate, nu faceti practica pe bebelus: ia sa vedem cum sta in fund, ia sa vedem cum merge, ia sa vedem cum ia mancarea din lingurita, ia sa vedem cum ii place branza daca el mananca doar lapte de la mama sau lapte praf etc. you get the point. Acest tip de educatie este exclusiv in sarcina parintilor, daca nu sunt vizibil niste incapabili.
Mamele si nici bebelusii nu va cer mai mult decat sa ii observati de la o distanta care tine de decenta umana. Credeti-ma, mamele isi dau imediat seama daca va pasa de bebe ca e o fiinta umana sau doar o jucarie. Ma astept sa ma inteleaga doar proaspetele mame si ma va surprinde placut sa se inteleaga de catre toti. Nu e de gluma, mamele pot fi niste bestii fara mila. Nu dati ocazia šŸ¤
#vamultumesc
#astainseamnarespectfatadeparinti
#dontjudgeamom
#mamăpetocuri

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: