O primavara frumoasa si somn odihnitor

A venit primavara si aproape ca nu-mi mai vine sa intru in casa din parcurile vecine. Principalul motiv pentru care as sta afara e de fapt ca prințul doarme in #marsupi ca in căpiță. Astazi 1 ora jumate. Mai si sforaia putin, somn profund. Degeaba latrau cainii, degeaba ii vorbeau mamaiele cartierului (care-i si indeasă bancnote pe unde apuca, cica asa se face cand vezi un bebe prima data), degeaba treceau tirurile si ambulantele cu sirenele galagioase. Imi venea sa-l giugulesc de drag. In casa, imi pocneste o incheietura si se trezeste, inchid frigiderul si se trezeste, scartaie o lespede de parchet se trezeste, gresesc tastand cu unghia pe ipad sau chiar descarc o aplicatie – e tot un urlet 😂 Afara da cu tunul si nu-si misca o geana.
In fine, dupa 2 saptamani de practica, mi-am dat seama ca flotarile nu ma anteneaza direct proportional cu castigul lui in greutate si am aplicat in paralel o decizie tactica: imi iau copilul in față si rucsacul in spate si merg sa fac cumparaturi, zilnic. Tot ce-mi cade in mana pana la umplere. E drept ca ieri m-a ajutat un nene paznic forțos (nu era dragut, doar folositor) sa-l inchid ca am apreciat prost ariile si volumele. Imi placea odata geometria in spatiu dar viata mi-a cerut alte competențe obligatorii. Si impreuna cu carnea si avocado din rucsac se tot facura 10-11 kg pe care le-am transportat astazi timp de 2 ore. Deci, in mod similar, voi putea si greutatea lui fii-miu s-o gestionez. Dezavantajul e ca, desi ma mandream odata cu impresionanta inaltime de 1,60m, acum sa tot fi scazut cu vreo 5cm de cand sunt mamă de mancacios 👶
Bun, nu numai ca doarme in marsupi dar a dormit bine si ieri noapte. In secvente de 3h. M-am trezit plina de viata, Iisus imi vorbea din ceruri, pasarelele cantau imnuri de glorie ce mai, jucam intr-un musical. Si mie si lui tati ni s-a parut asa neobisnuit ca amandoi ne trezeam din instinct la 2h si ne uitam la el vrea-nu vrea ceva, daca are fața libera etc. Eram ca suricatele hop țop din vizuină. Sa speram ca am tras un loz castigator cu iesitul afara. Ce urari de primaveri frumoase cu multe bucurii, flori si zambete. Azi nu. Somn, fratilor. Va zic ca somnul e de dorit, asta da urare parintilor cu copii alaptati exclusiv.
#sicafeaputernică #mamăpetocuri #mamainheelsdesign

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: