Regula lui 20%

M-am maritat cu regula lui 20% la pachet. Pe care am aflat-o dupa semnaturi 😳 😁 ea spune asa: din tot ceea ce mananci (tu, femeia vietii mele) si din tot ceea ce gatesti, nu mancam tot odata, ci lasam 20% pe mai tarziu ca sigur imi (îmi. Nu îți. Nu ne) va fi pofta si vreau sa mai gasesc. Executia a fost cu efect imediat, fara perioada de proba :)) asta in practica se traduce ca la fiecare mic dejun, mai ales, ca restul nu le prea mancam in acelasi timp, ii las de la mine din farfurie 20%. Bacon, omleta, rosii, avocado, ce avem noi acolo din bogatia lui Dumnezeu, apoi 20% din desert daca se gaseste. Nu ma supar, asa imi mentin silueta si pentru un taur gurmand cu regula lui “mancam tot odata” in ADN, e probabil o lectie karmica. E clar ca fiind asa generoasa astepti aceeasi generozitate in diverse alte aspecte….mda….astepti.

Trezindu-ma mai devreme sa pregatesc micul dejun, mi-am facut o cafea intai si am luat si o felie de cozonac sa ma protejez de vreo gastrita cu cafeaua pe stomacul gol. N-am apucat s-o mananc la timp, obviously, si la final de mic dejun si-o alocă Înălțimea Sa fara rezerve. Iar la un moment dat imi spune:

“Asta e zahar?”

“Da.”

“Uite, ti-am lasat si tie putin cozonac” i.e. ce se vede in farfurie. Zahar pe rahat sau rahat cu zahar, cum vreti mai elegant.

“😂”

Alte lectii karmice din aceasta dimineata:

– nu da copilul sotului proaspat ras ca o sa iei inapoi un porc mistret. Tot parul ras de pe barba era pe copil :))

– regula lui 20% e cu sens unic

– incepem curand diversificarea, ghici unde va lovi karma cand toate resturile vor ajunge pe farfuria Înălțimii Sale. Ca fel principal mwahahha 😇

#relationshipgoals

#loveandmarriage

#mamăpetocuri

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: