Memoriile NSFW ale unui taximetrist

Va garantez ca viata ar fi mult prea plictisitoare fara taximetristi.

‘Norocul’ meu la Uber sta in Dacii Logan semi-intretinute, asta e, am renuntat la standarde high-maintenance cat timp ma transporta in siguranta din A in B. Data aceasta, ne si conversăm. Un individ cu numarul masinii ‘Buzau ceva UBY’ imi marturiseste ca, pentru prima data in viata lui, i-a dat unui pasager rating 1 stea in aplicatie. Ca sa n-o mai intalneasca niciodata. Nu sunt interesata de conversatie – a inceput plictisitor – si nici de ratingurile care mi s-au dat de soferi in Uber, e inca foame de bani. Un taximetrist Uber face 2500 RON pe luna, imi precizeaza. Povestea incepe cu o doamna de 70 de ani, luata de dânsul de la aeroport, pe care o ‘tunase’ fii-sa de arata la 50 de ani, dezvaluie domnul sofer. Nimic funny pana aici…

Va garantez ca viata ar fi mult prea plictisitoare fara taximetristi.

‘Norocul’ meu la Uber sta in Dacii Logan semi-intretinute, asta e, am renuntat la standarde high-maintenance cat timp ma transporta in siguranta din A in B. Data aceasta, ne si conversăm. Un individ cu numarul masinii ‘Buzau ceva UBY’ imi marturiseste ca, pentru prima data in viata lui, i-a dat unui pasager rating 1 stea in aplicatie. Ca sa n-o mai intalneasca niciodata. Nu sunt interesata de conversatie – a inceput plictisitor – si nici de ratingurile care mi s-au dat de soferi in Uber, e inca foame de bani. Un taximetrist Uber face 2500 RON pe luna, imi precizeaza. Povestea incepe cu o doamna de 70 de ani, luata de dânsul de la aeroport, pe care o ‘tunase’ fii-sa de arata la 50 de ani, dezvaluie domnul sofer. Nimic funny pana aici. Doamna gaseste repede punte de discutie spunandu-i ca e simpatic numarul masinii si ca, daca domnul e dispus, ea prefera sexul total. (Eu ma intreb ce o fi ala 😂 si ce am pierdut, din ignoranta, pana la aceasta varsta, trecuta totusi prin facultate, prin inel si prin maternitate 😂 Ma fac mică in spate sperand ca se opreste.) Insa el, dezinteresat de propunerea promiscua dar cu o atitudine customer-oriented, continua jocul: si lui i-ar placea dar, din pacate, doamna doctor i-a spus sa faca pauza 3 luni, ca a contactat niste afte in gura :)))) (Aici invoc sfintii, in sinea mea, sa-l faca sa se opreasca.) Dar doamna, plusând persuasiv, ii comunica numele ei de scena – Doamna Felație. (Leșin.) El refuza oferta.

Ajung la destinatie. Isi ia la revedere cu promisiunea ca-mi da 5 stele ca l-am ascultat. O iau la fuga. Putin imi pasa de stelele lui.

#voiceatiauzitinUber

#mamăpetocuri

6DEC2382-052D-467D-BBDE-9AE1CB3F6E70

 

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: