Cum alegem jucarii copiilor

Sincer, pana am dat de aceasta pagina cu instructiuni, intr-o carte Montessori, am cheltuit pe jucariile lui fii-miu dupa principiul ce mi-a placut mie si mi s-a parut util/interesant, adica ‘dupa ureche’. In consecinta, am achizitionat (cele mai multe scumpe si de la distanta, de pe Amazon):

– jucarii de ros (teething toys) pentru cand incep miscarile in gingii. Useless. Mai mult de 5 secunde nu ii trezesc curiozitatea cu una singura. 1. Pe restul i le trec prin fata ochilor si le ignora total. Prefera sa roada păturile pentru acest scop.

– jucarii de plastic BPA free & non toxice cu efect zornaitor. Ii place una. 1.

– jucarii de pluș suspendabile cu accesorii care atarna (inele, bile cu zgomot, materiale interesante). Mmm sa zicem ca am un ROI de 50% ca unele au fix zero efect asupra lui

– carti touchy-feely-noisy. Interesante dar greu de manipulat de unul singur. Trebuie un adult neaparat sa le tina, sa apese butoane, sa dea pagini etc. dar se arata curios la atingerea lor si la auzul onomatopeelor. Or fi mai catchy mai incolo cand se prinde el cum sta treaba.

– a primit cadou o carte cu pagini fosnaitoare. O prefera mereu. 10 minute.

Am atasat poze cu jucariile pe care le-a preferat dintotdeauna si ne jucam cu ele si acum, la cele 5 luni ale lui ❤️ dar nu zeci de minute. Pentru zeci de minute s-a inventat televizorul. Sper ca pagina cu instructiuni Montessori sa ajute la cheltuirea inteligenta a banilor, ca nu vor fi putini. Eu sigur voi face alte alegeri de-acum incolo. De exemplu voi continua sa ii dau bidonul gol in care loveste acum de zor 😂

#parintieducati

#sanucumparamprostii

#numaicheltuiț

#montessori

#mamăpetocuri

#mamainheels

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: