1 iunie la supermarket

Am iesit astazi la cumparaturi, ca in fiecare zi, am, n-am nevoie de ceva trebuie sa scot bebelusul la aer, se prinde ceva de mana la cumparaturi. Ajunsa in supermarket ma intampina o doamna din staff si se hilizește chițăind la fii-miu. Fii-miu poker f***-off face. ‘Aahh dar ce serios esti măi!’ (In gandul meu, ‘măi’ sa-i spui lui mă-ta, poate ii place ei daca asa te-a educat!). Trec la casă si, incercand sa platesc, aud in fundal chițăieli si mâțâieli de doamnă trecuta de prima tinerete care probabil tânjea la nepotii inexistenti. Fii-miu couldn’t care less, se uita la ea fara nicio miscare micro-musculara. ‘Măi, dar ce serios esti!’. Acelasi gand imi trece prin cap dar nu-l verbalizez. M-a mai luat gura pe dinainte cat eram singura cu bebelusul si va asigur ca nu e o politica avantajoasa. Bottom line, nu sunt genul care considera un compliment apelativele rahovene, suburbane si ultrafolosite ‘măi, băi, mă’. In fine, ies pe usa supermarketului si observ un pustan de +/- 14 ani uitandu-se admirativ la fii-miu Poker Face. Zambeste si el, zambesc si eu, rar se intampla sa vad copii mai mari concentrati pe bebelusi. Soc si groaza, vine maica-sa din spate ca un uragan si incepe sa chițăie enervant. Doamna blonda primeste doar o privire ‘esti o proasta!’ de la fii-miu si dânsa imediat concluzioneaza ‘Dar ce serios esti măi!’ (‘Fi-ți-ar măi-ul!’). ‘Seamana cu taica-su’, zic eu in cunostinta de material.

De fapt, seamana foarte bine si cu mine. He’s got the best of both worlds 😂 si un pic din #babyboss. Am dat timpul inapoi prin pozele de mică si nu gasesc una in care zambesc. In plus, si in binecuvantata zi de astazi ma enerveaza chițăiala. Si voi, tăntuțelor cu ‘măi’ in limbaj, mergeti sa va hiliziți la alti copii ca nici eu nici fii-miu nu va suportăm.

Am abandonat cumparaturile la casa, cu parere de rau pentru bacon-ul meu si iaurtul bebelusului, din cauza surprizei unor fonduri insuficiente (mommy brain!) deci am facut un drum degeaba, doar sa aud chițăială de varsta a doua pe 1 iunie.

#enervantefemei

#needabeer

#loveyoulittlePokerFace

#mamăpetocuri

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: