Pregătirile de “vacanță” la mare cu bebelușul

Pregatirile de vacanta cu bebelusul pentru prima oara ever, in brief, sunt ca o gaura neagra. Pentru a face bagajul, tot ce poti folosi din ‘abilitatile’ dobandite pana la 30+ de ani sunt completarea unui excel si starea de paranoia pre-existenta. In rest, sper sa ne ajute Dumnezeu la nevoie.

Avem 8 liste: pentru bebelus, pentru mama (eu), pentru tati, pentru bunica, pentru bucatarit adulti, pentru bucatarit bebelus, lista de medicamente si pachet de road-trip pana la destinatie. Nu vom poposi la cort sau in mijlocul padurii sau intr-o zona cu densitate zero a populatiei, desi asa pare. Va marturisesc, cu groaza, ca sigur voi uita ceva acasa, desi se adauga continuu pe aceste liste. Legea lui Murphy.

Cand voi incheia vacanta, refac listele cu ce s-a uitat la domiciliu si ce a intervenit pe parcurs, din cauza imposibilitatii de a anticipa toate scenariile, combinatiile si permutarile pe diferite spețe. E posibil multe sa nu fie folosite deloc dar la fel de posibil e sa nu existe alternativa daca lipsesc din bagaj. Ulterior, voi impartasi listele, cu draga inima, celor ce mi le vor solicita deoarece, va asigur, efortul e similar cu munca lui Sisif.

#vacantaplacutatuturor

PS: Bunica mi-a interzis sa iau noua carte a lui Hillary Clinton pe motiv ca e prea grea. E grea de carat. Mi-a sugerat un pliant cu poezii. N-am.

#imidorescsapotciticainaintedebebe

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: