Cheers for art!

Prințul e la stimabila varsta la care se plictiseste in 15 minute de ori-ce, inclusiv de DuckTV (ooops! il mai las la TV si ma simt vinovata dar fericita ca vasele sunt spalate si mancarea mea incalzita). Si pentru curiosi, da, a plecat bunica, nu se mai poate face dus zilnic iar cainele va mai sari si el o masa, sa fie egalitate de sanse in aceasta casa. Despre iesitul la o cafea, nu ma includeti in planurile voastre momentan – va sun eu. De 💩, stiu.

Demult voiam sa-i dau prințului culoare si panza sa se joace iar azi am mai bifat un vis – din categoria ‘ce visez eu pentru fiul meu’ #failedparenting

In brief, el si-a ales culorile insa a fost mult mai interesat sa rupa folia de plastic de la suprafata – e o greseala sa acoperi o singura data. Si sa tot fi fost 10 minute de captare a atentiei yuuhuu pare putin dar e mare castig pentru mine ramasa in pana de idei. Cunoscatorii stiu.

Adevarat ca e si asta un fel de amintire wow insa pentru mine e o activitate care ii place si il tine ocupat – cu alte unghiuri de vedere, artistilor plastici din familie li s-au marit pupilele 🤩 Asadar, la sugestia unei prietene cu ‘arta’ pe diploma, data viitoare ii voi selecta culori reci. Apoi, tablourile se vor inrama cu mandrie si se va bea sampanie – nu imi permit acest lux zilnic, deh! alaptatul asta, dar fug dupa motive continuu. Cheers for art!

#neverforsale

#montessoriathome

#voicumvamaijucaticubebelusii

#mamainheels

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: