Imma busy woman

Mereu am fost o tipa ocupata. Mi am ales joburi in strainatate sau joburi cu multe calatorii in lume, programam dupa job diverse activitati, gym, in weekend programam intrevederi cu prietenii cu cateva saptamani inainte. I was damn busy. Ne place tuturor, oricum, sa parem busy. Chiar daca busy-ul meu cu al tau poate nu echivaleaza niciodata. Imi mai spunea seful cand ii ceream cate ceva ‘nu acum, sunt ocupat’ si eu ii spuneam ‘si eu sunt la fel de ocupata si daca nu rezolvam acum vom fi si mai ocupati’. Tot el imi raspundea ‘dar sunt mai ocupat ca tine’ iar eu, in loc de ‘whatever, i don’t care, let’s fix it’ ii replicam ‘nu e cuantificabil, amandoi ne urmarim obiectivele’. Anyways.

Cand ai bebe, tot ce era ‘busy’ se ia in deradere, capata un fel de nostalgie, un ce-as mai vrea sa fiu ‘atat de’ busy. Well, bebeluseala da o noua definitie termenului ‘ocupat’. Calatoria mea in Finlanda a avut un efect similar. Finlanda la -28 de grade a dat o cu totul alta definitie termenului meu de ‘frig’ de pana atunci. -15 grade iarna la noi? O placere in maneci scurte!

Atunci cand crezi ca esti supra ocupat/a zilnic si supra obosit/a de la tot ce presupune cresterea unui bebelus: hranit de cateva ori pe zi, spalat, culcat de cateva ori pe zi, jucat de n ori pe zi, plimbat apoi mai adaugi si munca de zi cu zi a tatalui, si treaba administrativa de mama, apoi treaba de sotie si apoi treaba ta (mani/pedi, baie, rufe, curatenie etc etc etc) – deci daca toate acestea sunt mega obositoare si nu mai incape niciun ac in program, stai sa vezi cand bebelusul are febra. 3 zile la rand. Vizite la medic, farmacie, telefoane date/primite pe tema etc. Mai intra si toate astea in program si nu inteleg cum se strecoara, cum mai incap si in final se rezolva si totul. Imi imaginez ca programul nostru arata ca o plasa de peste cu mii de pesti in ea care se zbat unii peste altii 🐠🐟🐬🐳🐋🦈

Cineva zicea ca esti mai organizat si finalizezi lucrurile mai eficient atunci cand esti foarte ocupat. E dovedit. Si mai citisem intr-o carte de negociere ca atunci cand ceri mai mult (blufezi) si apoi reduci cererea la ceea ce vrei sa obtii (scopul tau) pare ca de fapt faci o solicitate decenta si nu ceri deloc prea mult. Asa si noi. Cum bebelusul a scapat de febra 🙏 cum mi se pare ca programul meu e mai lejer. Ce feste ne joaca creierul!

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: