Educatia finlandeza – acum mai accesibila!

Dragi educatori minunati si dragi oameni care doriti sa deveniti educatori ai copiilor nostri – lucrurile devin din ce in ce mai interesante! Sa va marturisesc:

Dragi educatori minunati si dragi oameni care doriti sa deveniti educatori ai copiilor nostri – lucrurile devin din ce in ce mai interesante! Sa va marturisesc:

Am fost de multe ori tentata sa imi inscriu copilul in invatamantul finlandez din Romania dar… Realitatea este ca scolile care ofera educatie in pedagogia finlandeza sunt extrem de putine si extrem de scumpe, greu de sustinut financiar an de an pentru parinti. Evident, am renuntat.

Insa lucrurile nu trebuie sa ramana asa. De ce?

Pentru ca HEI Schools (https://www.heischools.com/), o scoala in educatia timpurie (0-6 ani) din Finlanda, aflata sub umbrela Universitatii din Helsinki, ofera cursuri online pentru educatori (nu este obligatoriu sa aiba experienta practica extensiva) si ofera diploma recunoscuta international. Desigur ca si parintii interesati sa descopere educatia de top, pot cumpara cursul pentru scopurile propriilor familii- cu sau fara intentia sa practice in gradinite.

Ce as face daca as fi director de gradinita, orice gradinita, chiar si de stat?
As investi cateva sute de euro in cursurile de mai jos pentru a instrui personalul educational si as ridica standardul gradinitei, care ar impacta pozitiv toate partile implicate: ratingul institutiei, satisfactia parintilor si mult mai important experienta educationala de top pentru copii. Restul beneficiilor vi le puteti imagina si voi!

Ce as face daca as fi educator, sau daca as vrea sa devin unul?
As intelege ca traim intr-o lume din ce in ce mai digitalizata, ca izolarea si conflictul din lume (generate de pandemie si razboiul de langa noi) au atins si felul in care primim si oferim educatie si as alege sa investesc in mine. As vedea in aceste cursuri o oportunitate unica de a depasi granitele unei sali de clasa (comunitatea globala creata prin HEI Schools poate deschide usi neasteptate), si ca oriunde as alege sa practic meseria, chiar si online, chiar si in regim home-schooling, voi avea un avantaj din start. Beneficiile sunt nelimitate daca iti depasesti limitele!

Dar vestea buna abia acum incepe:

Cursul in educatia timpurie este oferit la un discount de 35% folosind codul ROMANIA35 in pagina de procesare a platii.

Costul original este €490
Costul cu discount este €318.5

Alegerea este a ta, insa probabil oferta are un termen limita.
Link mai jos pentru pagina HEI Schools Teacher Diploma.

https://www.heischools.com/products/teacher-diploma/

Cateva beneficii preluate de pe site-ul de mai sus:

✓ Totul se petrece online

✓ Parcurgi modulele in ritmul tau

✓ Aderi la o comunitate globala de profesori

✓ Obtii o diploma recunoscuta international

PS: Chiar daca nu activati in mediul educational, puteti da LIKE / SHARE sa ajunga la cat mai multe persoane din mediul educational. Impreuna putem imbunatati educatia!

Succes!!!

♾Educatia este un joc infinit ♾

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

%d bloggers like this: