Platiti cat vreti! Am lansat ebook Montessori pentru parinti ocupati

Ca parinte constient, de cate ori nu v-ati intrebat care e metoda educationala potrivita pentru copilul meu sau de unde sa incep cu ghidarea in educatie? Adevarul este ca cei mai multi dintre noi ne asteptam ca gradinita sa indrume si sa rezolve tot.

Dar realitatea este alta. Nu degeaba se vorbeste despre “cei 7 ani de acasa”. Cei 7 ani de acasa, cei petrecuti in perioada de pre-scolaritate sunt indicatorii dezvoltarii optime ai copiilor. Iar o dezvoltare optima pe toate planurile se porneste din sanul familiei.

Asta m-am intrebat si eu cand s-a nascut fiul meu, si din multele cautari am ajuns la conceptul de educatie Montessori. Dar cati dintre noi isi permit sa dea copilul la o gradinita #Montessori care costa peste 500 Euro per luna? Insa eu nu m-am dezarmat.

Dimpotriva, am pornit la ‘vanatoare’. Dupa 2 saptamani de cursuri, incepute la 9 dimineata si terminate seara la 6, imi venea sa vomit de oboseala.

Curs de educatie Montessori intensiv, on-site, cu 50 de oameni, workshopuri, lucru manual, lucrari de scris si prezentat, cantecele de copii dimineata cu batai din palme si picioare (corporatistul sobru din mine avea un nod in gat si o expresie de wtf, dar nu si cei 95% de educatori), plus 9 ore de observatii din parcuri ale dezvoltarii copiilor pentru a putea intelege ce inseamna sa observi pe bune copilul si bineinteles, pentru a depune dosarul de certificare. 

Acele 9 ore de observatii au fost cireasa de pe tort: m-am delectat cu priviri incruntate ale parintilor care ma intrebau semi-agresiv non-verbal de ce ma holbez la copilul lor si imi iau notite? 😶‍🌫️ Imi venea sa fug dar voiam certificarea aia de sute de euro deja platite 🤷‍♀️

Damn it! Cu toata bunavointa din lume, cum pot parintii cu un job normal si multe prioritati in viata sa inteleaga cum sa aplice orice metoda educationala trecand prin focurile Iadului? Dar stiti cum se zice – “when you’re going through Hell, keep going”. Esenta din metoda Montessori porneste cu cel mai rasunator succes in educatia de acasa! Si am aplicat metoda in viata de familie.

Apoi, mi-am suflecat manecile din bumbac 100% si am “tradus” toata experienta intr-un ghid practic de 50 de pagini. Cu mare drag, cu scris mare, cu structuri clare, usor de inteles si concentrate. Pentru toti parintii ca mine si ca tine! 

Dupa aceste pagini va veti uita din alt unghi la copilul dumneavoastra.

Si pentru a ajunge la cat mai multi parinti, platiti cat vreti voi pe acest ghid! 100% cat vreti. Din pagina de plata (linkul de mai jos), selectati casuta “modifica suma”. Si ghidul va ajunge instant pe emailul dvs.

https://buy.stripe.com/bIYdR38Hb7Ig3XWcMO

Oferta este valabila 1 saptamana iar apoi ebook-ul va costa 33 RON. Sa aveti o experienta Montessori excelenta!

#educatie#education

Advertisement

Author: Miss M

#ambitious #loving #sassy and a bit #smartassy #mamainheels

%d bloggers like this: